Varan har lagts till i varukorgen
Byggkoll - vi håller dig uppdaterad
Byggkoll är en nyhetstjänst från Svensk Byggtjänst. Vi analyserar och levererar dagligen nyheter om lagar, regler, standarder, hållbarhet och teknik för dig som arbetar inom; Anläggning, El & Tele, Förvaltning, Hus, VVS och Renovering. Som kund kan du välja att ta del av nyheter från alla områden eller från ett specifikt område. Vi har också magasinet Byggkoll som är ett bra komplement till nyhetstjänsten Byggkoll där vi fyra gånger per år bjuder dig som läsare på reportage, nyheter och fördjupningar inom våra bevakningsområden.
Webb
Med ett abonnemang på Byggkoll får du tillgång till dagliga nyheter anpassade efter dina behov och ditt verksamhetsområde. Du kan välja att få en daglig notifiering via mail eller en veckorapport när vi skriver om något inom ditt bevakningsområde. Vi håller koll åt dig! Ansvarig utgivare för nyhetstjänsten Byggkoll och Byggkoll magasin är chefredaktör Ingar Lindholm. Byggkoll är medlem i Sveriges Tidskrifter.

Bevakning och notifiering

Skräddarsy din bevakning och skapa ditt personliga flöde. Som abonnent kan du välja att bevaka över 30 ämnen. 
Skapa ditt personliga flöde
Du kan enkelt bevaka ämnen som är intressanta för just dig. Så fort en artikel matchar din bevakning visas de i ditt personliga flöde.
Få notifieringar
Du väljer själv hur ofta du vill bli notifierad, antingen dagligen eller som veckovis sammanställning.
Sammanställning
Sammanställningen skickas direkt till din e-postadress.

Expertsvar

Ställ frågor till våra experter. Du informeras direkt via mail när ditt svar är tillgängligt. Som abonnent får dessutom tillgång till vår expertsvarsbank.
Få hjälp av våra experter
Ställ frågor till våra experter under fliken expertsvar.
Sök hjälp i expertsvarsbanken
Ta del av våra expertsvar direkt i expertsvarsbanken.

Fortsätt att läsa - prova 30 dagar utan kostnad

Prova Byggkoll i 30 dagar utan kostnad (värde 515 kr). Få tillgång till den senaste informationen om hur lagar, regler, hållbarhet och ny teknik påverkar dig och dina kunders verksamhet.

Prova idag. Automatiskt avslut.