Varan har lagts till i varukorgen
Landsfogden

En katt bland hermelinerna

Renoveringar 9 mar 2016
smartfront fasad
Med Smartfrontlösningen sker all montering från utsidan. Tilläggsisolering läggs utanpå byggnaden och ventilationsrören läggs i spår inne i isoleringen, vilket innebär att lägenhetsytan är intakt och ingen hyressänkning krävs. Den är bullerdämpande och gör byggnaden mindre känslig för yttre temperaturförändringar. Bild: Smartfront
Behovet av innovationer för att minska energiförbrukningen i befintlig bebyggelse är stort. Genom att kombinera flera åtgärder i en och samma produkt har företaget Front banat väg för en lösning som säkrar både estetik och teknik.
Genom att dra ventilationsrören inne i tilläggsisoleringen har produkten Smartfront hittat ett helt nytt sätt för fastighetsägare att renovera. Det som krävs är att man vill ta ett helhetsgrepp och genomföra flera åtgärder samtidigt – då blir det både lönsamt, energieffektivt och snyggt.
Fortsätt att läsa - prova 14 dagar utan kostnad

Prova Byggkoll i 14 dagar utan kostnad. Få tillgång till den senaste informationen om hur lagar, regler, hållbarhet och ny teknik påverkar dig och dina kunders verksamhet.

Prova idag. Automatiskt avslut.

Bevaka ämnen i artikeln

Renoveringar Energi Ventilation Bostäder Arkitektur Projektering Konstruktion
Fackområden

Förvaltning Husbyggnad VVS
Fler nyheter