Varan har lagts till i varukorgen
Landsfogden
En katt bland hermelinerna
Renoveringar 9 mar 2016
smartfront fasad
Med Smartfrontlösningen sker all montering från utsidan. Tilläggsisolering läggs utanpå byggnaden och ventilationsrören läggs i spår inne i isoleringen, vilket innebär att lägenhetsytan är intakt och ingen hyressänkning krävs. Den är bullerdämpande och gör byggnaden mindre känslig för yttre temperaturförändringar. Bild: Smartfront
Behovet av innovationer för att minska energiförbrukningen i befintlig bebyggelse är stort. Genom att kombinera flera åtgärder i en och samma produkt har företaget Front banat väg för en lösning som säkrar både estetik och teknik.
Genom att dra ventilationsrören inne i tilläggsisoleringen har produkten Smartfront hittat ett helt nytt sätt för fastighetsägare att renovera. Det som krävs är att man vill ta ett helhetsgrepp och genomföra flera åtgärder samtidigt – då blir det både lönsamt, energieffektivt och snyggt.

Fortsätt att läsa - prova 30 dagar utan kostnad

Prova Byggkoll i 30 dagar utan kostnad (värde 515 kr). Få tillgång till den senaste informationen om hur lagar, regler, hållbarhet och ny teknik påverkar dig och dina kunders verksamhet.

Prova idag. Automatiskt avslut.

Bevaka ämnen i artikeln

Renoveringar Energi Ventilation Bostäder Arkitektur Projektering Konstruktion
Fackområden

Förvaltning Husbyggnad VVS
Fler nyheter