Feedback
Varan har lagts till i varukorgen
Valde kontorsrenovering i stället för nybygge
Hållbarhet 14 sep
rockwoll_huvudkontor
Renoveringen av huvudkontoret är en del av Rockwolls hållbarhetsmål att renovera sina egna byggnader. Foto: Rockwoll
Det lönade sig att renovera ett kontor i Roskilde i stället för att riva det och bygga nytt. Beräkningar visar att renoveringen sparade in 370 000 kilo koldioxid samtidigt som kostnaderna blev lägre.
Efter en omfattande renovering av den 50 år gamla byggnaden är nu isoleringsproducenten Rockwolls nordiska huvudkontor utanför Roskilde i Danmark klart för inflyttning.

Fortsätt läsa – starta din prenumeration!

För 6 190 kr/år (ex. moms) får du obegränsad tillgång
till allt vårt digitala innehåll. Varje dag uppdateras nyheter
om lagar, regler, hållbarhet och ny teknik – i ett flöde som
du själv kan styra.


Prova kostnadsfritt i 14 dagar.

Bevaka ämnen i artikeln

Hållbarhet Lokaler Renoveringar
Fackområden

Förvaltning Renovering
Mer i ämnet

Fler nyheter