Varan har lagts till i varukorgen
Omvärldsbevakning blir Byggkoll
Teknik 24 jan 2022
nya-byggkoll-webben
Från och med tisdagen den 25 januari möts du av nya Byggkoll. Det är vår omvärldsbevakningstjänst som gjorts om för att passa dig som läsare bättre.

I vår omgjorda tjänst har vi bland annat förenklat navigationsstrukturen och läsbarheten. Allt för att skapa en modernare känsla och låta det redaktionella innehållet träda fram bättre.

– Nya Byggkoll är en övergripande modernisering av tjänsten där vi bland annat har förenklat navigationsstrukturen och hanteringen av bevakningar. Det som kallas Mina bevakningar har nu fått en mer central position och blir landningssida för dig som inloggad läsare och allt personligt innehåll är nu samlat i en vy. Det gör vi för att förtydliga tjänsten som inte bara en nyhetstjänst utan som ett verktyg för dig i ditt dagliga arbete, säger Charlotte Steen, chefredaktör.

Det gör vi för att förtydliga tjänsten som inte bara en nyhetstjänst utan som ett verktyg för dig i ditt dagliga arbete.

Fråga våra experter

Det blir också enklare att ställa en fråga till våra experter. Nu kan du som inloggad läsare redan på startsidan ställa din fråga. Vi har även delat in våra artiklar i nya sektioner för våra fokusområden Lagar & regler, Hållbarhet och Ny teknik.

Byggkoll ger dig koll på vad som händer inom samhällsbyggnad. Varje dag får du ett personligt urval av nyheter, expertsvar, analyser och reportage. Bevakningen täcker hela samhällsbyggnadssektorn, med nyheter från områdena Anläggning, El, Förvaltning, Hus, Renovering och VVS.

Välkommen till nya Byggkoll!

Bevaka ämnen i artikeln

Teknik Bestämmelser Hållbarhet Samhällsplanering
Fackområden

Anläggning El & Tele Förvaltning Husbyggnad VVS Renovering
Fler nyheter