Feedback
Varan har lagts till i varukorgen
Lägre kostnad när återbruk tog större plats
Återbruk 19 aug
naturskyddsf_kontor
Den petroleumgröna färgen knyter samman designen. Foto: Kaminsky arkitektur, Emil Fagander
Fokus på återbruk, befintliga kvalitéer i byggnaden lyfts fram och en mer flexibel arbetsmiljö skapas. Det var några mål när Sveriges största miljöorganisation behövde renovera sin kontorslokal.
Naturskyddsföreningens rikskansli har sitt kontor i en äldre industribyggnad från 1800-talet på Södermalm i Stockholm. För några år sen var lokalen sliten och i stort behov av renovering. 2019 inledde Naturskyddsföreningen därför ett samarbete med arkitektbyrån Kaminsky arkitektur.

Fortsätt läsa – starta din prenumeration!

För 6 190 kr/år (ex. moms) får du obegränsad tillgång
till allt vårt digitala innehåll. Varje dag uppdateras nyheter
om lagar, regler, hållbarhet och ny teknik – i ett flöde som
du själv kan styra.


Prova kostnadsfritt i 14 dagar.

OM projektet

Beställare och hyresgäst: Naturskyddsföreningen

Arkitekt: Kaminsky arkitektur AB

Byggprojektledare: Alfred Consulting AB

Byggentreprenör: Arcona AB

Projektör, VVS, el, belysning: Exengo Installationskonsult AB

Projektör konstruktion: K-Lab Projektering AB

Fastighetsägare: Stalands Fastigheter AB

Källa: Naturskyddsföreningen
Bevarad vägg som användes som designkoncept
naturskyddsf_vagg
Foto: Kaminsky arkitekter, Emil Fagander
Bevaka ämnen i artikeln

Återbruk Arkitektur Hållbarhet Lokaler Renoveringar
Fackområden

Förvaltning Renovering
Mer i ämnet

Fler nyheter

OM projektet

Beställare och hyresgäst: Naturskyddsföreningen

Arkitekt: Kaminsky arkitektur AB

Byggprojektledare: Alfred Consulting AB

Byggentreprenör: Arcona AB

Projektör, VVS, el, belysning: Exengo Installationskonsult AB

Projektör konstruktion: K-Lab Projektering AB

Fastighetsägare: Stalands Fastigheter AB

Källa: Naturskyddsföreningen
Bevarad vägg som användes som designkoncept
naturskyddsf_vagg
Foto: Kaminsky arkitekter, Emil Fagander