Feedback
Varan har lagts till i varukorgen
Så halverade de energianvändningen
Energieffektivisering 26 jul 2021
huvudbild_folkets-hus-pi
Storfors Folkets hus är ursprungligen från 1909. Foto: Halldo Lundgren
Vid renoveringen av Storfors Folkets hus genomförde Piteå kommun ett lyckat energiprojekt. Resultatet blev halverad energianvändning och en årlig besparing på 50 000 kronor.
Storfors Folkets hus, som uppfördes i början av 1900-talet, ligger ungefär fyra kilometer sydväst om centrala Piteå. Träbyggnaden är i två plan på totalt 396 m²Atemp. Det är en gammal samlingslokal i Piteå kommuns ägo som finns tillgänglig för uthyrning till föreningar och privatpersoner. Före renoveringen var dock uthyrningsgraden låg på grund av det stora underhållsbehovet.

Fortsätt läsa – starta din prenumeration!

För 6 190 kr/år (ex. moms) får du obegränsad tillgång
till allt vårt digitala innehåll. Varje dag uppdateras nyheter
om lagar, regler, hållbarhet och ny teknik – i ett flöde som
du själv kan styra.


Prova kostnadsfritt i 14 dagar.

Fördjupningsmaterial

Bevaka ämnen i artikeln

Energieffektivisering Renoveringar Ekonomi
Fackområden

Förvaltning VVS Renovering
Mer i ämnet

Fler nyheter

Fördjupningsmaterial