Varan har lagts till i varukorgen
Så lägger du upp din bevakning
10 aug 2020

Din webbläsare har inte stöd för all funktionalitet, uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller ladda ner Google Chrome, Edge, Safari eller Firefox.

Välkommen till Byggkoll! Här får du tillgång till djupgående analyser, artiklar och aktuell forskning från byggbranschen. Du behöver inte ens hålla koll själv - vi gör det åt dig. Ställ in din bevakning så informerar vi dig så fort du har läsning som rör ditt intresseområde.

Så här gör du för att komma igång och få ut den riktiga nyttan med tjänsten.

Innan du lagt till några intresseområden är bevakningen tom. Det ändrar du lätt genom att i rutan "Ämnen jag bevakar" klicka på kugghjulet och välja de ämnen du vill att vi håller dig informerad om. Du kan också välja inom vilka sex områden du ska få nyheter om. 

Så får du mejl om nya artiklar

I samma flik kan du också välja om du vill ha mejl med de senaste nyheterna från din bevakning. Under "Notifiera via e-post" kan du välja att få ett mejl varje dag, en gång i veckan eller det förinställda aldrig.

När du gjort ditt val klickar du på den knappen "Stäng" för att aktivera bevakningen.

Så filtrerar du i inloggat läge

Varje artikel är taggad med olika ämnen. Du kan klicka på dem för att ta del av fler artiklar som handlar om samma sak. Du kan också i varje artikel direkt ta bort ämnen du bevakar eller lägga till. De du redan bevakar är grönmarkerade. 

Under fliken "TV" hittar du filmade nyhetsinslag och reportage. Du kan välja att se alla de senaste videor eller utifrån ett av våra sex fackområden.  

Ta hjälp av våra experter

Byggtjänsts nyhetstjänst ger dig även möjlighet att ta del av svar från våra experter. Kanske hittar du svar på just din fråga i vår svarsbank som innehåller över 200 svar på branschspecifika frågor?

Hittar du inte det du söker har du möjlighet att själv ställa en fråga. Formulera vad du vill veta och välj område så skickas frågan till den expert som är bäst lämpad att svara på din frågeställning.

Vårt mål är att hjälpa dig att ha koll på vad som händer i omvärlden.
Ju bättre input vi får från dig i form av bevakning och frågor till våra experter ju djupare kan vi gräva för att leverera exakt rätt artiklar till dig. Testa gärna angränsande områden över tid så kommer vi fram till den bästa bevakningen för just dig.

Är du inte redan användare av tjänsten men vill testa att göra din egen bevakning? Då har du möjlighet att prova tjänsten gratis i 14 dagar.

Bevaka ämnen i artikeln

Fackområden

Anläggning El & Tele Förvaltning Husbyggnad VVS Renovering
Fler nyheter