Varan har lagts till i varukorgen

Fastighetsägare utmanas av coworking

Forskning 13 feb 2020
coworking
Ett råd till fastighetsägare är att inte förbise coworking-marknaden utan istället möta och delta i den för att fortsätta vara attraktiva hyresvärdar framöver. Foto: Mostphotos
Delade kontor efterfrågas allt mer, vilket ställer nya krav på fastighetsmarknaden. Enligt ett prisat examensarbete kan fastighetsägare använda olika strategier för att förhålla sig till den växande Coworking-marknaden.
Centrum för fastighetsföretagande, CFFF, har delat ut stipendium för bästa examensarbeten vid Luleå och Malmö universitet för 2019. Rebecka Johnell och Erik Lundin prisades för bästa examensarbete på masternivå vid Lunds Tekniska Högskola med uppsatsen ”Coworking ur ett fastighetsägarperspektiv – en studie om hur svenska fastighetsägare kan vara med och leda den nya utvecklingen”. Uppsatsen har skrivits i samarbete med bostadsföretaget Vasakronan.
Fortsätt att läsa - prova 14 dagar utan kostnad

Prova Byggkoll i 14 dagar utan kostnad. Få tillgång till den senaste informationen om hur lagar, regler, hållbarhet och ny teknik påverkar dig och dina kunders verksamhet.

Prova idag. Automatiskt avslut.

Bevaka ämnen i artikeln

Forskning Lokaler Hållbarhet
Fackområden

Förvaltning
Mer i ämnet

Fler nyheter