Feedback
Varan har lagts till i varukorgen
ReLivs tar vid efter BeLivs
Energi 12 nov 2019
kyldisk
Kyla, värmeåtervinning och styrning är några viktiga frågor för ReLivs. Foto: Johannes Erlandsson
Resurseffektiv livsmedelshantering, Relivs, heter Beloks nya fördjupningsområde som är en fortsättning och utveckling av det tidigare nätverket för energieffektivisering i livsmedelslokaler, Belivs.
Som Omvärldsbevakning har skrivit om tidigare finansierar Energimyndigheten inte längre nätverket BeLivs som funnits sedan 2011. Arbetet med energieffektivisering i livsmedelslokaler går dock vidare i olika former eftersom både bransch och forskare prioriterar området.

Fortsätt läsa – starta din prenumeration!

För 6 190 kr/år (ex. moms) får du obegränsad tillgång
till allt vårt digitala innehåll. Varje dag uppdateras nyheter
om lagar, regler, hållbarhet och ny teknik – i ett flöde som
du själv kan styra.


Prova kostnadsfritt i 14 dagar.

Bevaka ämnen i artikeln

Energi Energieffektivisering Hållbarhet Kyla Lokaler Renoveringar
Fackområden

El & Tele Förvaltning VVS Renovering
Mer i ämnet

Fler nyheter