Varan har lagts till i varukorgen

Satsning på solel och hållbara transporter

Energi 2 jul 2018
solcell_transport
Landets energi- och klimatrådgivare kommer förutom rådgivning att göra ett flertal informationsinsatser som att anordna seminarier, göra studiebesök och studiecirklar. Foto: Tobias Sterner
För att öka takten i energiomställningen satsar landets energi- och klimatrådgivare på en fördjupad rådgivning inom områdena solel och hållbara transporter. Projektet pågår fram till hösten 2019.
Satsningen inom solel och hållbara transporter utförs på uppdrag av Energimyndigheten och innefattar landets energikontor. Landets kommunala energi- och klimatrådgivare har gått ihop för att tillsammans hjälpa till att öka takten i energiomställningen till ett fossilfritt samhälle.
Mellan maj 2018 och fram till hösten 2019 erbjuds organisationer, privatpersoner och små- och medelstora företag fördjupad rådgivning om hållbara transporter och solelsinstallationer.
Fortsätt att läsa - prova 14 dagar utan kostnad

Prova Byggkoll i 14 dagar utan kostnad. Få tillgång till den senaste informationen om hur lagar, regler, hållbarhet och ny teknik påverkar dig och dina kunders verksamhet.

Prova idag. Automatiskt avslut.

Bevaka ämnen i artikeln

Energi Elproduktion
Fackområden

Anläggning El & Tele Förvaltning
Mer i ämnet

Fler nyheter