Varan har lagts till i varukorgen
Rösta på Nordbyggs guldmedalj 2017
Teknik 7 mar 2017
Nu är det hög tid att rösta på Nordbyggs guldmedalj 2017. Priset delas ut till årets bästa produktnyhet och röstningen pågår fram till den 16 mars. En vinnare utses vecka 14.

Nordbyggs guldmedalj delas ut för sjunde året i rad och går till årets bästa produktnyhet. Priset som instiftats av Nordbygg, Svensk Byggtjänst och tidningen Byggindustrin delades ut för första gången år 2010. Nu är det klart vilka tio kandidater som är nominerade till 2017 års upplaga av medaljen och röstningen är igång. Vinnaren koras i vecka 14.

medaljnordbygg-2017webb

Förra året gick Nordbyggs guldmedalj till Nordiska Klimatfabriken för företagets badrumsfläkt med multifunktionsväljare - Klimat K7. Och nu ska det avgöras vilket företag som lanserat den mest innovativa produktnyheten under det senaste året, och som därmed ska få 2017 års medalj.

Nomineringen och juryn

Liksom tidigare år har de tio finalisterna hämtats från "Topplistan" som löpande publiceras i Byggindustrin. Byggindustrins redaktion har sedan valt ut de tio nominerade.
Därefter vägs "Folkets röst" in i juryns slutgiltiga beslut.
Vinnaren presenteras i tidningen Byggindustrin i början av april 2017.
I juryn ingår: Urban Månsson, vd på Svensk Byggtjänst (ordförande), Staffan Åkerlund, chefredaktör på tidningen Byggindustrin, Peter Söderberg, projektchef för Nordbygg, Anneli Kouthoofd, vd på Byggmaterialindustrierna och Björn Florman, Materialbiblioteket.

Röstningen

Du kan rösta på din favorit här.
Allmänhetens röstning kommer att pågå fram till och med morgonen den 16 mars klockan 09.00.

Bevaka ämnen i artikeln

Teknik
Fackområden

Anläggning El & Tele Förvaltning Husbyggnad VVS
Mer i ämnet

Fler nyheter