Varan har lagts till i varukorgen

Cold Climate HVAC för första gången i Sverige

Renoveringar 7 dec 2017
kiruna_huvudbild
Konferensen anordnas i Kiruna. Foto: Mostphotos
Den internationella och vetenskapliga konferensen om installationssystem och byggnader i kalla klimat anordnas i Kiruna 12-15 mars 2018. Glöm inte bort att anmäla dig!

Under konferensen presenteras teoretisk forskning, praktiska tillämpningar och fallstudier samt utställningar för att visa produkter och system.

Det handlar om tekniker och processer för att uppnå hållbara och optimala byggnader med god inomhuskvalitet och minimal användning av resurser och energi. Konferensen omfattar tekniska, ekonomiska och sociala aspekter av byggnader och VVS-system i både nya och renoverade byggnader.

Anmäl och boka boende omgående

Passa på att gör anmälan snarast och boka boende senast den 29 december. Observera att det kan vara mycket svårt att få tag på boende senare eftersom konferensen äger rum mitt i högsäsongen.

Första gången i Sverige

Konferensen “Cold Climate Conference Sustainable new and renovated building in cold climates” anordnades för första gången 1994. Konferensen har sedan dess ägt rum vart tredje år. Den nionde konferensen 2018 hålls för första gången i Sverige.

 

Fördjupningsmaterial

Bevaka ämnen i artikeln

Renoveringar Kyla Forskning Hållbarhet
Fackområden

Husbyggnad VVS Renovering
Fler nyheter

Fördjupningsmaterial