Varan har lagts till i varukorgen
Mycket att vinna på jämställda arbetsplatser
Snåret 22 aug 2017
snaret-webben
I senaste Snåret medverkar Tove Dahlgren, utbildningschef, Allbright, Pia Höök, global diversity manager, Skanska, Johan Lindholm, förbundsordförande, Byggnads och Tatjana Joksimović, chef på enheten för planfrågor, Länsstyrelsen. Programledare: Emma Jonsteg.
Det går långsamt framåt med jämställdheten i samhällsbyggnadsbranschen – fortsätter det i samma takt dröjer det 30 år innan de ledande posterna innehas av lika många kvinnor som män. Varför ser det ut så och vad vinner vi på att skapa jämställda arbetsplatser? Det och mycket mer tas upp i det senaste avsnittet av Svensk Byggtjänsts podcast Snåret.

I avsnittet medverkar Tove Dahlgren, utbildningschef på Allbright, Pia Höök, global diversity manager på Skanska och docent på organisation och genus, Johan Lindholm, förbundsordförande för Byggnads och Tatjana Joksimović, chef på enheten för planfrågor på Länsstyrelsen samt ledamot i Arkitekt(h)en – Sveriges Arkitekters utskott för jämställdhetsfrågor. Programledare är som vanligt Emma Jonsteg.

Bevaka ämnen i artikeln

Snåret Jämställdhet och mångfald Arbetsmiljö Kompetens Samverkan
Fackområden

Anläggning El & Tele Förvaltning Husbyggnad VVS
Mer i ämnet

Fler nyheter