Varan har lagts till i varukorgen

Nya lokala VVS-mässor drar igång i höst

Teknik 13 sep 2016
Fastighetsfokus VVS är en ny lokal mässa med inriktning på energi, miljö och ekonomi, som VVS Fabrikanternas Råd har skapat för att ge branschen en möjlighet att enkelt se det senaste inom VVS.

– Att välja rätt VVS-produkter är en underskattad möjlighet för att göra installationer på ett kostnadseffektivt sätt. Med medvetna val kan man sänka energikostnader, minska vattenförbrukning och förhindra vattenskador, säger VVS-Fabrikanternas Råds vd Anders Mårtensson i ett uttalande.

I höst arrangerar därför branschorganisationen VVS-Fabrikanternas Råd i samarbete med Nordbygg de lokala mässorna Fastighetsfokus VVS. På mässorna kommer ledande företag att finnas på plats och produkter kommer att ställa ut. Förhoppningen är att fastighetsägare, förvaltare, installatörer och konsulter ska få en möjlighet att komma i kontakt med det senaste inom VVS-produkter på ett enkelt och informellt sätt.

Först ut är Örebro och Borås

De lokala mässorna kommer att genomföras på ett antal orter i landet. Först ut är Örebro den 20 oktober och Borås den 8 november.

Tanken är att lokala fastighetsaktörer ska presentera intressanta lokala projekt inom energieffektivisering och hållbara installationer, samtidigt som företagen visar sina produkter.

Fördjupningsmaterial

Bevaka ämnen i artikeln

Teknik Kyla Vatten och avlopp Ventilation Värme
Fackområden

Förvaltning VVS
Fler nyheter

Fördjupningsmaterial