Varan har lagts till i varukorgen
Dags att ladda ner för Nordbygg
Renoveringar 29 mar 2016
nordbygg-appen
Med appen i mobilen har du tillgång till all information du behöver för att tillgodogöra dig hela Nordbyggmässan. Foto: Nordbygg
Med en mässyta på över 36 000 kvadratmeter, 900 utställare och över 400 seminarier kan man behöva en guide att hålla i handen. Nu är det dags att ladda upp för mässan genom att ladda ner Nordbygg-appen.

Nedräkningen har börjat. Om precis en vecka slår Stockholmsmässan upp portarna till Nordbygg 2016 och fyra intensiva dagar av branschfokuserat program drar igång.

Uppdaterad med appen

För att orientera sig på den drygt 36 000 kvadratmeter stora utställningsytan så kan man med fördel ladda ner Nordbygg-appen gratis i sin smarta telefon.

lena-mork Lena Mörk, projektledare Stockholmsmässan. Foto: Stockholmsmässan

– I appen finns allt som pågår på mässan samlat i ett överskådligt format, berättar Lena Mörk, operativ projektledare på Stockholmsmässan.

– Du får information om alla 900 utställare och deras monternummer. Här finns en karta över hela anläggningen så att man kan navigera och hitta rätt. De program och seminarier som vi har kännedom om både i Nordbyggs regi och utställares, finns presenterat i appen. I dagsläget är det cirka 400 kortseminarier inbokade. Blir det några förändringar så uppdaterar vi informationen.

Smart planeringsverktyg

Det går även att favoritmarkera utställare, aktiviteter och seminarier i appen och du kan spara ner föredragen direkt till din kalender. Med andra ord är appen ett smart planeringsverktyg för att lägga upp det optimala programmet för Nordbyggbesöket, både innan och under mässan.

Öppettider, resvägar för att hitta till mässan och information om restaurangerna är annat viktigt för att maxa besöket på årets Nordbyggmässa.

Vill du berätta om ditt besök på Nordbygg i sociala medier så använder du hashtag #nordbygg. Det är också ett bra sätt att kommunicera med andra som besöker mässan.

Fördjupningsmaterial

Fördjupningsmaterial

Bevaka ämnen i artikeln

Renoveringar Energi Hållbarhet
Fackområden

Anläggning El & Tele Förvaltning Husbyggnad VVS Renovering
Fler nyheter

Fördjupningsmaterial

Fördjupningsmaterial