Varan har lagts till i varukorgen
Ombearbetning av Arkitektens handbok
Utemiljö 8 sep 2015
2015 års upplaga av Arkitektens handbok har genomgått en stor omarbetning och kompletterats med ett nytt kapitel om landskap.

Arkitektens handbok har uppdaterats med flera illustrationer, avsnitt och nyheter om bland annat PBL, Attefallshuset, stålprofiler, entreprenadformer, inbrottsskydd, ljus, belysning, isoleringsmaterial, miljöcertifiering och mycket mer.

I och med det nya och omfattande materialet om landskap omfamnar boken också ett större sammanhang med miljö, klimat och ekologi. Boken säger inte hur man ska rita hus och parker men den ger basinformationen och är ett praktiskt hjälpmedel för den som planerar, ritar, bygger, förvaltar och använder byggnaderna och landskapet.

Praktiskt format

"Arkitektens handbok" är systematiserad och illustrerad på ett sätt som är enkelt att hantera. Boken är lika användbar på skrivbordet och vid datorn som ute i fältet.

Boken är framtagen för arkitekter och andra i byggprocessen, som tekniska konsulter, ingenjörer och förvaltare. Den är skriven och illustrerad av arkitekterna (SAR/MSA) Anders Bodin, Jacob Hidemark, Martin Stintzing och Sven Nyström.

Bevaka ämnen i artikeln

Utemiljö Arkitektur Miljö
Fackområden

Anläggning Husbyggnad
Mer i ämnet

Fler nyheter