Varan har lagts till i varukorgen
En ny AMA VVS & Kyl är på gång
AMA 3 mar 2014
Eva Eneström Schmied och Martin Brunnkvist är huvudutredare för AMA VVS & Kyl 15 som ska vara klar om knappt två år. Foto: Mikael Sjöberg
AMA-redaktionen på Svensk Byggtjänst har startat arbetet med att ta fram AMA VVS & Kyl 15 med tillhörande RA. Nu vill de få in synpunkter på produkten.

Det är drygt ett år sedan AMA VVS & Kyl 12 kom ut och den börjar nu få ett starkt fäste ute i branschen. Samtidigt går utvecklingen framåt och AMA måste fortsätta att uppdateras. I och med det har arbetet med nästa utgåva redan påbörjats. Den nya utgåvan kommer uppskattningsvis att vara klar vid årsskiftet 15/16.

Från våren/sommaren 2015 kommer en remiss att finnas tillgänglig men AMA-redaktionen tar tacksamt emot synpunkter redan nu.

– Ingen synpunkt är för obetydlig eller liten. Alla förslag till förändring tas i beaktande. Det säger Eva Eneström Schmied, en av huvudutredarna för AMA VVS & Kyl.

Verktyg för byggbranschen

AMA är ett verktyg för hela byggbranschen och det är därför viktigt att hela branschen är delaktig i framtagandet av detta viktiga referensverk.

– Ju tidigare i processen en synpunkt kommer in desto större är möjligheten för oss att arbeta in den, fortsätter Eva Eneström Schmied.

Just nu pågår arbetet med att bestämma hur projektet ska bedrivas, samla in synpunkter samt att hitta de personer som ska kontrakteras att bedriva utredningsarbetet.

FAKTA Vid synpunkter

Kontakta AMA-redaktionen på info.amared@byggtjanst.se

Bevaka ämnen i artikeln

AMA Produktion Projektering Upphandling Teknik
Fackområden

VVS
Mer i ämnet

Fler nyheter

FAKTA Vid synpunkter

Kontakta AMA-redaktionen på info.amared@byggtjanst.se