Varan har lagts till i varukorgen
Ny tävling ”Årets renoveringsprojekt”
Energi 5 maj 2014
Sabo, Sveriges allmännyttiga bostadsföretag, ser ett stort behov av att sprida exempel på framgångsrika renoveringsprojekt. De anordnar därför en tävling med syftet att hitta goda exempel på renovering och lyfta fram de företag som varit beställare av dessa.

Tävlingen vänder sig till byggherrar i Sverige som vill dela med sig av framgångsrika erfarenheter från sitt bästa renoveringsprojekt.

En bred sammansatt jury kommer att bedöma bidragen utifrån olika framgångsfaktorer. Exempel på dessa är hur projektet lyckats med att skapa återbruk av rivet material och nöjda boende. Projekten kommer även att bedömas utifrån ett tekniskt och ett ekonomiskt perspektiv. Intressant är även om det i projektet har uppstått några extra kniviga situationer och hur dessa framgångsrikt hanterats.

Hoppas få in bidrag

Tävlingen hoppas få in bidrag från många olika sorters projekt såsom balkongrenoveringar, stambyten, fasadrenoveringar med flera.

Tävlingsanvisningar kommer att finnas tillgängliga hos Sabo från och med september månad 2014.

Vinnaren och övriga nominerade projekt kommer att premieras i samband med Sabos Fastighetsdagar våren 2015.

Statyetten som delas ut till ”Årets renoveringsprojekt” vid en prisceremoni i samband med Sabos Fastighetsdagar våren 2015. Foto: Sabo
Bevaka ämnen i artikeln

Energi Bostäder Renoveringar
Fackområden

Anläggning El & Tele Förvaltning Husbyggnad VVS Renovering
Fler nyheter

Statyetten som delas ut till ”Årets renoveringsprojekt” vid en prisceremoni i samband med Sabos Fastighetsdagar våren 2015. Foto: Sabo