Varan har lagts till i varukorgen
Vägledning för minskad nedskräpning
Miljö 15 aug 2013
Naturvårdsverket och Håll Sverige rent har tagit fram en ny rapport som ska hjälpa kommunerna i frågor som rör nedskräpning. Foto: Matton.
Många kommuner lägger ner mycket tid och kraft på att arbeta med nedskräpningsfrågor. För att hjälpa kommunerna i arbetet med att minska nedskräpningen har Naturvårdsverket tagit fram en ny vägledning.
Nedskräpning är ett miljöproblem som kan innebära fara för människor, djur och miljön. Särskilt farligt är det om nedskräpningen rör farligt avfall. Som en del i ett regeringsuppdrag om en särskild satsning för minskad nedskräpning har Naturvårdsverket och Håll Sverige Rent har tagit fram en vägledning om strategiskt arbete i nedskräpningsfrågor. En rapport som är avsedd för att stötta kommunerna i sitt strategiska arbete för att minska nedskräpningen och sprida kunskap om metoder, verktyg och a

Fortsätt att läsa - prova 30 dagar utan kostnad

Prova Byggkoll i 30 dagar utan kostnad (värde 515 kr). Få tillgång till den senaste informationen om hur lagar, regler, hållbarhet och ny teknik påverkar dig och dina kunders verksamhet.

Prova idag. Automatiskt avslut.

Bevaka ämnen i artikeln

Miljö
Fackområden

Anläggning Förvaltning
Mer i ämnet

Fler nyheter