Feedback
Varan har lagts till i varukorgen
Bättre statistik för fler lokaler
Energi 15 aug 2011
På 20 år har andelen fjärrvärme som används i hotell- och restaurangbranschen ökat kraftigt. Elvärmen har minskat, samtidigt som oljan i stort sett försvunnit.
Veronica Eade
Redaktör, VVS
I den senaste rapporten i Energimyndighetens Stil 2-projekt, avhandlas energianvändningen i hotell, restauranger och samlingslokaler. Studien baseras på energiinventeringar i 148 byggnader med fokus på verksamhetens elanvändning.

Fortsätt läsa – starta din prenumeration!

För 6 190 kr/år (ex. moms) får du obegränsad tillgång
till allt vårt digitala innehåll. Varje dag uppdateras nyheter
om lagar, regler, hållbarhet och ny teknik – i ett flöde som
du själv kan styra.


Prova kostnadsfritt i 14 dagar.

Fördjupningsmaterial

Veronica Eade
Redaktör, VVS
Bevaka ämnen i artikeln

Energi Miljö Bostäder Renoveringar
Fackområden

Förvaltning Husbyggnad VVS Renovering
Mer i ämnet

Fler nyheter

Fördjupningsmaterial